Spring naar inhoud

Edwin Evers

Het was een mooie warme zomeravond in juni 2009. Mijn vrouw, Natasja, en ik hadden de auto net geparkeerd in het centrum van Hardenberg. We waren op weg naar het jaarlijkse luchtballonfestival. Toen we de parkeerplaats over liepen zagen we hoe een leuke audi aan kwam rijden. Even keken Natasja en ik elkaar aan. “Volgens mij is dat Edwin Evers!” zeiden we bijna tegelijk. En nu is Edwin Evers natuurlijk wel dè bekendste Hardenberger van héél Nederland! Ook Edwin had min of meer in de gaten dat hij “gespot” was. Even bleef hij in zijn auto zitten in de hoop dat we onze weg zouden vervolgen. Toen Edwin in de gaten kreeg dat we dat niet deden stapte hij uit. Ik stapte op hem af en zei dat ik hem herkend had als Edwin Evers. Edwin had geen keus en zei dat hij het inderdaad was. Omdat we op weg waren naar het luchtballonfestival had Natasja haar Casio Exilim (ander woord voor héél duur fototoestel) meegenomen. Op mijn vraag of ik met Edwin op de foto mocht antwoordde hij met een “Natuurlijk!”  Daar stond M@nfred dan, met  zijn arm om de bekendste radio-dj van dit land! Toen ik Edwin vertelde dat ik bij hem op de hyves stond wist hij zich mij niet zo snel te herinneren. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Edwin heeft 83915 vrienden op hyves! Edwin is dus actief op hyves, zijn hyveslink is te vinden onder de links van dit blog. Op twitter is Edwin nog niet te vinden. Natuurlijk heeft hij wel een eigen site. Deze is hier te vinden.

Edwin Evers is op 9 mei 1971 in Hardenberg geboren. Sinds april 2000 is hij te horen op Radio 538 met zijn programma “Evers Staat Op”. Het allereerste radioprogramma van Edwin was te horen bij de Hardenbergse Ziekenhuisomroep. Op zijn 15e werkte hij op zaterdagavond al als dj in de lokale discotheek (tegenwoordig Podium Hardenberg). De grote doorbraak kwam eind 1997 toen Edwin ging weken bij 3FM (bron: editie vechtdal nr. 15, dat een heel mooi interview met Edwin Evers heeft).

Hoe ervaarde M@nfred deze ontmoeting? Ik vond het een plezierige ontmoeting! Edwin is, ondanks zijn enorme loopbaan, met beide benen op de grond gebleven. Hij heeft absoluut geen “capsones”. Uitermate vriendelijk en bereid tot het maken van een fotootje. Edwin bedankt voor deze bijzondere ontmoeting!

M@nfred

M@nfred ontmoet...Edwin Evers

10 reacties leave one →
  1. Arthur permalink
    januari 20, 2010 12:18 am

    Dat zou ik ook weleens willen, Edwin Evers ontmoeten.

    Mooie foto.

    Arthur.

    • januari 20, 2010 1:19 pm

      Hoi Arthur!
      Dank voor het compliment.
      Ik kom Edwin regelmatig tegen in Hardenberg. Hij is altijd uitermate vriendelijk.

      Groeten,
      Manfred

  2. juli 30, 2010 10:42 am

    bijzondere ontmoeting voor 2 bijzondere mensen 🙂

    x

  3. joep permalink
    juni 7, 2011 3:16 pm

    Hallo m@nfred. Wij zijn jaloers op edwin en jou! Omdat we van hem houden!
    Wel leuk dat je hem herkende als edwin evers! Wil je de volgende keer als je hem tegen komt een nieuwe foto maken en een blog schrijven? We volgen je op de voet!
    Groetjes,
    Vanuit leiden
    Joep, roos, simon, luuk, jan wouter, jasper, jamie, marije en ashley etc.

    • juni 7, 2011 3:21 pm

      Dag Joep, Roos, Simon, Luuk, Jan Wouter, Jasper, Jamie, Marije en Ashley,

      Komt helemaal goed 🙂
      Ik kom hem zeker nog een keer tegen.
      Groeten!
      Manfred

  4. Himat permalink
    juni 22, 2011 4:56 pm

    geweldige foto!

  5. Sebastiaanb1@hotmail.com permalink
    oktober 2, 2011 5:22 pm

    Leuk. ik ben heb hem wel is gezien bij HHC Hardenberg (voetbalclub).

Plaats een reactie